INFORMACJE
-
Krowarzywa: Dzięki interakcjom w social media jesteśmy bliżej klientów
20 kwietnia 2018 -
Nestle: ekologia jest bardzo istotną kwestią w przemyśle na wielką skalę
20 kwietnia 2018 -
Magda Gessler stworzyła własną linię przetworów owocowo-warzywnych
20 kwietnia 2018 -
Gruby Benek: klienci stają się coraz bardziej wymagający, chcą nowoczesnego Wi-Fi
20 kwietnia 2018 -
Lody rzemieślnicze coraz popularniejsze w Polsce. Jak je rozpoznać?
20 kwietnia 2018
-
ARC: Najmłodsi pracownicy mają wysokie oczekiwania wobec pracodawcy
20 kwietnia 2018 -
Koszyk cen: Zakupy w sklepach franczyzowych o ok. 100 zł droższe niż te w hipermarketach i dyskontach
19 kwietnia 2018 -
Poradnik: Czy retail nadąży za zmianami w chłodnictwie?
19 kwietnia 2018 -
Wzrosła wartość transakcji w małych sklepach. To efekt niedzieli bez handlu?
18 kwietnia 2018 -
Supermarket franczyzowy – nowy kierunek rozwoju Carrefoura
18 kwietnia 2018
-
Auchan Supermarket ruszył na warszawskiej Białołęce (galeria)
20 kwietnia 2018 -
EEC 2018: Przedstawiciele branży rolno-spożywczej i handlu będą debatować w maju w Katowicach
20 kwietnia 2018 -
Nielsen: Niemal co piąty produkt spożywczy lub chemiczny w Polsce jest marki własnej
20 kwietnia 2018 -
TCC: 47 proc. konsumentów oczekuje, że sklep będzie inspirował jak gotować prosto i zdrowo
19 kwietnia 2018 -
Sieci handlowe będą się reklamować na bazarach i giełdach samochodowych?
19 kwietnia 2018