FORUM
- Przez przeoczenie Kraków pominąłem, w takim razie dla Tarnowa może podobne zestawienie się pojawi?
tulkusallegro(at)yahoo.pl
tulku - @Krakus
Zawodowo zajmuję się monitoringiem cen również w Krakowie. Złożyłem ofertę, więc w niedługim czasie może pojawią się dane dla Krakowa. Pozdrawiam tulkusallegro(at)yahoo.pl tulku - Pracownicy w sklepach jeszcze nie przywykli do badań rynku przeprowadzanych w ich placówkach sklepowych ,dziś byłem świadkiem jak jedna z kierowniczek sieci Lewiatan pastwiła się nad Panem , który spisywał produkty dla Państwa portalu , współczuję gościowi , tłumaczył jej parę minut a ona nie ... warszawiak
- A gdzie jest zestawienie dla Łodzi? Łodziak
- Okazjum.pl lepsze Potino
- O jakich produktach zastępczych mówisz??? Tzw. marki własne to prawie w całości produkty polskie, tych samych producentów, tylko po niższej cenie. Dlaczego mam kupować jogurt "Obory" skoro mogę kupić "Tesco" z tej samej mleczarni, tylko tańszy? Najpierw się zastanów, zanim ... Do osoby poniżej:
- Dlaczego lista najtańszych sklepów brana jest pod uwagę na produktach zastępczych??? Ten kto ma cały asortyment traci, bo ktoś do koszyka bierze produkt zastępczy najtańszy. W pierwszej kolejności powinno brać się pod uwagę produkt oryginalny, i dzięki temu było by chociaż trochę obiektywizmu. jestem za polskim handlem
- Oj lamerka sie wypowiada chyba żaden z was nie pracuje w FMCG i jest zwykłym zjadaczem chleba. Nie ma takiej możliwości aby zrobić koszyk dla wszystkich i to koszyk na 50 najczęściej kupowanych produktów, jeden pije żywca inny lecha a trzecia harnasia. W
- Czy to jakis cudzoziemiec pisal te ceny??? Nie wie gdzie jest KRAKOW,,, Pozyteczne te porownania , ale dajcie je do piasania i porownywania POLAKOWI; Ktory wie gdei jest KRAKOW 154toni
- no bardzo fajna sprawa, cieszy troska o mieszkańców Lublina czy Bydgoszczy, ale miesiące mijają, a nadal nie ma Krakowa ani Łodzi, czyli dwóch największych oprócz Warszawy polskich miast. W ten sposób dla półtora miliona konsumentów serwis jest bezwartościowy...Naprawdę nie da się nawiązać ... Krakus
- gdzie rzeszów ? dlaczego nie ma możliwości dodania miasta ? anka
- No i dobrze , żyjemy w wolnym kraju /a nie komunistycznym jak kiedyś/teraz każdy monopolista może dyktować ceny jak chce a ... państwo rżnie głupa, że nic nie może na to zrobić, bo mu tak wygodnie, wyższe ceny, wyższe podatki. A mówią mi o patriotyźmie Zbyniek
- koszyk średnim pomysłem - brakuje wielu produktów, które są często i chętnie kupowane, albo przynajmniej zróżnicowania na jakieś artykuły gospodarcze czy inne dostępne w danych sklepach produkty - nie co tydzień ludzie kupują śledzie czy jedzą kurczaka - ogarnijcie temat. ain
- a gdzie Kraków? Dominik
- czemu nie ma danych z Łodzi? Przecież Łódź to nie jest małe miasto.... Magda z Pabianic
- Opole do KOSZYKA:) USER
- Proszę o dodanie OPOLA do koszyka Ola
- Proszę o dodanie KRAKOWA do koszyka JM
- Dlaczeg piszecie że Piotr i Paweł jest najtanszy w internecie jak w waszym zestawieniu wygrywa Alma24.pl ? staszek
- Czy Kraków to czarna dziura na rynku handlu spożywczego? Dlaczego nie możemy dostąpić zaszczytu wzięcia nas pod uwagę? Krakus
"Koszyk cenowy" to wspólny projekt portali DlaHandlu.pl oraz PortalSpożywczy.pl, który ma służyć monitorowaniu cen kilkudziesięciu produktów FMCG w największych polskich miastach w kilku kategoriach sklepów (delikatesy, dyskonty, supermarkety, hipermarkety, sklepy osiedlowe - w sumie ponad 20 różnych sieci handlowych).